wood-layout-img-2.jpg

De ce să alegem paharul din carton...

dacă doriți să fiți în pas cu timpul, doriți o mai bună plasare a mărcii producătoare pe piață sau să faceți publicitate brand sau unui produs, doriți să primiți marfa cu o optimă concordanță calitate – preț, pledați pentru un mod de viață sănătos și vă preocupați de mediul înconjurător, atunci paharele din carton oferite de “Tinkoff” – este alegerea Dumneavoastră!!!

1. Pahare din carton

Așadar, ce poate fi mai simplu decât paharul din carton? doar tehnologia sa de producție. Se ia o coală de hârtie pe care în prealabil s-a imprimat un desen, se rotește în jurul formei, se sudează pe margini, apoi în conusul format se introduce fundul de formă rotundă sudându-se din nou și ca urmare în mâinile D-stră apare o adevărată opera de artă.

2. Capacități

Paharele oferite de societatea noastră pot fi utilizate atât pentru băuturi calde-fierbinți cât și pentru cele reci. Paharele de carton pot avea următoarele capacități:

100 ml (4 oz), 150 ml (6 oz), 180 ml (7 oz), 250 ml (8 oz), 300 ml (12 oz), 450 ml (16 oz) și 550 ml. (22 oz.)

3. Capace

Toate paharele de carton dispun de capace din plastic atât pentru băuturi calde-fierbinți, cât și pentru băuturi reci.

4. Personalizare

Pentru clienții interesați de pahare din carton cu personalizate proprie, tipar comlpex+fudal (CMYK+2) cantitatea minimă de comandă este de 10 000 buc. minim. Posibilitatea imprimare 4-6 culori / policromie.

***Putem tipări paharele din stoc cu o singură culoare tampografic Logo între 2 și 5 cm în funcție de capacitatea paharului, cantitate minimă 1000 buc. termen de realizare 4-5 zile.

Termen de livrare, până la 4 săptămâni de la lansarea comenzii ferme.

Pentru oferta va rugăm să expediati o cerere la următoarea adresa de mail: office@paharedincarton.ro

Pahare din carton – Simplu, eficient, ecologic.

Tinkoff - importator și distribuitor autorizat pahare din carton, capace, suporturi pahare din carton...

sec1 despre noi

O parte din categoriile noastre